Innbrudd i Fannrem stasjon

10. juli 2013

Innbrudd Fannrem st 10.07.13 005Fannrem stasjon og Bårdshaug stasjon ble natt til onsdag 10.juli utsatt for innbrudd. På Fannrem stasjon har de ubudne gjestene tatt seg inn via vinduet på perrongsida. Vinduet er knust og det er til dels gjort omfattende romsteringer og roting inne. Innbruddet ble varslet til poilitiet kl.05.00. Politiet har foretatt rutinemessige undersøkelser på stedet. Leder i Fannrem Vel, Kåre Kurås (bildet t.v.) sier at velforeninga ikke bruker å ha saker av større verdi liggende i stasjonen så ransutbyttet ble heller dårlig. Bygninga er utstyrt med alarm, men alarmen har vært ute av drift i en periode så den ble derfor ikke utløst. I løpet av de nærmeste dagene vil nå alarmen være i normal drift igjen kan Kurås opplyse.

Innbrudd Fannrem st 10.07.13 001

Fannrem Vel må belage seg på en del oppryddingsarbeid etter innbruddet.

Innbrudd Fannrem st 10.07.13 003

Gjennom dette vinduet på perrongsida ble innbruddet gjennomført. Vinduet er nå midlertidig sikret med fastskrudd plate. 

Legg igjen en kommentar