Fannrem Stasjon

21. mars 2012

Fannremsbilder-0146Den gamle og fasjonable stasjonsbygninga som hadde vært treffsted for folk på Fannrem gjennom årtier, ble i 1986 flytta til Løkken Verk av Thamshavnbanens Venner. Ideen om tilbakeflytting av originalstasjonen hadde eksistert ei tid blant en del folk på Fannrem, men det var først da Kåre Ola Kurås tok initiativ og sendte direkte forespørsel til daværende Orklasjef, Jens P. Heyerdahl d.y., at det ble fart i saken.

skann0019

Fra åpninga av nye Fannrem Stasjon 17.juni 2000. Kongevogna har nettopp ankommet Fannrem Stasjon fra Løkken Verk og vi ser f.v. leder i Fannrem Vel Ivar Morken, initiativtaker Kåre Ola Kurås, Svein Endre Møkkelgård, Rolf Løvseth, Jann Erik Evensen, Asle Birger Bjørgen, Orkla-konsernsjef Jens P. Heyerdahl d.y., Arve Slørdahl og Christian Thams (Edvard Øyangen).

 

skann0018

Avduking av stasjonsskiltet. Thams, Morken, Heyerdahl.

 

skann0002

Jens P. Heyerdahl d.y. og Cristian Thams i en passiar i strålende solskinn under åpninga 17.juni 2000.